Tussengerechten

Rozemarijnbrood met dukkah
dukkah (tradioneel Egyptisch specerijenmengsel) | extra vergine olijfolie | truffelaioli
6.5

Soep van de dag
geserveerd met landbrood
7.5

Kabeljauwfilet
groene asperges | sjalot | witte port
13.5

Zalmfilet
romige citroensaus | cherry tomaatjes
12

Eendenborst
lavendellak | Earl-Grey roomsaus | zoete aardappel
12.50

Tonijn tataki
wasabi | zoetzure komkommer | Japanse mayonaise
14.5

Pappardelle
courgette | spinazie | truffelroom
10

 
Rundercarpaccio
spekjes | truffelmayonaise | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | rucola
12.5

Diamanthaas
getrancheerd | bearnaisesaus | seizoens groenten
13

Gevulde aubergine
couscous | paddenstoelen | zoete aardappel
9.5

Antipasti
Coppa di Parma | Serranoham | chorizo | olijven | focaccia | zongedroogde tomaten
12.50

Sushibowl
tonijn | zalm | wakame | avocado | wasabi | soja
14.5

Extra`s

Supplement verse frites
streekaardappel | mayonaise
3

Supplement salade
seizoenssalade
3