Tussengerechten

Rozemarijnbrood met dukkah
dukkah (tradioneel Egyptisch specerijenmengsel) | extra vergine olijfolie | truffelaioli
6.5

Oesters
half dozijn Creuses N°3 (indien voorradig)
14

Tom kha kai
kip | bosui | koriander
7.5

Uiensoep
kaascrouton
7.5

Soep van de dag
geserveerd met landbrood
7.5

Hertenbiefstuk
zoete aardappel | haricots verts | rode wijnsaus
14.5

Zeebaarsfilet
vergeten groenten | kreeftenschuim
13.5

Ravioli
ricotta | spinazie | roomsaus
11

Tonijn tataki
wasabi | zoetzure komkommer | Japanse mayonaise
14.5

Kalfssukade
krieltjes | spruitjes
12

Zalmfilet
bospeen | beurre blanc
12.5

 
Gnocchi
paddenstoelen | tomaat | courgette
11

Rundercarpaccio
spekjes | truffelmayonaise | pijnboompitten | Parmezaanse kaas | rucola
12.5

Portobello
geitenkaas | bosui
11

Confit de canard
hartige flensjes | hoisin
12

Lamsstoof
bokbier | rode kool | aardappelpuree
13.5

Sushibowl
tonijn | zalm | wakame | avocado | wasabi | soja
14.5

Extra`s

Supplement verse frites
streekaardappel | mayonaise
2.75

Supplement salade
seizoenssalade
2.75