Tussengerechten

Rozemarijnbrood met dukkah
dukkah (tradioneel Egyptisch specerijenmengsel) | extra vergine olijfolie | truffelaioli
6.5

Oesters
half dozijn Creuses N°3 (indien voorradig)
14

Bouillabaisse
mosselen | coquille | zwaardvis
12.5

Soep van de dag
geserveerd met landbrood
7

Iberico ribfingers
huisgemaakte sambal | knoflook | ijsbergsla
11

Zwaardvisfilet
citroen | intvispasta
13

Groente curry
naanbrood | aubergine | courgette | bloemkool | soja
9

Coquilles
serranoham | gember | appelstroop | twee stuks
14

Hollandse garnalencocktail | Boekenkast klassieker
Hollandse garnalen | whiskey saus
14

Scampi chili | Boekenkast klassieker
vijf garnalen | romige chilisaus
13

 
Roodbaarsfilet
tomaat | aubergine
11.5

Rib-eye
broccoli compote | venkel
13

Ceviche
makreel | avocado
9

Gerookte eendenborst
rabarber | frambozen
12

Geitenkaasmousse
tomatensalade
10

Rundercarpaccio
pijnboompitten | truffelmayonaise | spekjes | rucola
12.5

Sushibowl
tonijn | zalm | wakame | avocado | wasabi | soja
14.5

Extra`s

Supplement verse frites
streekaardappel | mayonaise
2.75

Supplement salade
seizoenssalade
2.75