Restaurant-Wijnbar

In restaurant-wijnbar De Bank, gevestigd in een voormalig filiaal van Fortis, herinnert niets meer aan een bankgebouw. Op één detail na: de levensgrote, massieve geldkluis die nu is ingericht als wijnkluis. In deze kluis worden meer dan 30 verschillende kwaliteitswijnen bewaard die allen per fles en per glas geschonken kunnen worden.

Onze menukaart

Op de kaart staan verfijnde tussengerechten, deze zitten qua grootte tussen een voor- en een hoofdgerecht in. Onze koks maken gebruik van biologisch vlees en duurzaam gevangen vis. Bij ieder gerecht geven wij een wijnadvies dat met zorg door onze sommelier is gekozen. Naast deze tussengerechten serveren wij lunchgerechten en fingerfood.

Het sfeervolle, moderne interieur in de kleuren groen, blauw en bruingrijs is verrijkt met leistenen muren, een open haard en een ‘gouden’ mannequin uit 1965. De comfortabele bankjes en zachte stoelen nodigen uit tot een lang en relaxed verblijf.

Vergaderen en borrelen in de Wijnkamer

De oude directiekamers van de Fortis Bank zijn getransformeerd tot één grote, sfeervolle ruimte: de Wijnkamer. Het moderne interieur, verrijkt met tijdloze klassiekers en vintage design is van alle gemakken voorzien. 

De ruimte is geschikt voor zowel privé als zakelijke aangelegenheden dankzij de aanwezigheid van de robuuste bar met eigen biertap, minibar, een beamer en beamerscherm. Daarnaast kan gebruik worden gemaakt van een flip-over, WiFi en een geluidsinstallatie. 

Klik hier voor meer informatie over de Wijnkamer.