Besloten locatie

Ben je op zoek naar een besloten locatie om ontspannen te borrelen met verfijnd fingerfood en mooie wijnen? Bijvoorbeeld ter ere van een verjaardag, promotie of jubileum? Na afloop van een inspirerende bedrijfspresentatie, intensieve vergadering of effectieve brainstormsessie? Om afscheid te nemen van een gewaardeerd collega? Of, gewoon, om bij te kletsen met vrienden en familie? Wij regelen het met veel plezier! 

Borrelarrangementen

Wij bieden verschillende borrelarrangementen aan, zowel op basis van afkoop als op basis van nacalculatie. Variërend van binnenlands gedistilleerde dranken tot buitenlands gedistilleerde dranken inclusief ontvangst met een feestelijk glas Cava. Lekker in combinatie met verfijnd fingerfood, antipasti of gewoon een 'Van Dobben' bitterbal en een stukje oude Rypenear kaas. Daarnaast is het mogelijk om in besloten kring een high tea, high wine of walking dinner te organiseren.

Klik hier om informatie op te vragen of om vrijblijvend een offerte te ontvangen. Graag ontvangen wij ook je telefoonnummer.