Skip to main content

luxe genieten in een ontspannen sfeer

Restaurant-Wijnbar De Bank

Restaurant-Wijnbar De Bank in hartje centrum Capelle aan den IJssel biedt meer dan alleen eten en drinken. Hier geniet je van een totale beleving met smaakvolle gerechten en bijpassende wijnen, warme gastvrijheid en een stijlvol interieur.

Dus neem snel plaats aan een hoge tafel, pak een luxe kruk aan de bar of zak weg in een van de ruime bankjes om te genieten van een middagje of avondje uit in een ontspannen sfeer bij De Bank. Zit je liever buiten? Je bent meer dan welkom op ons zonnige terras.

Bijzondere inrichting

Eigenaar Albert Calor: “Ik ben een liefhebber van wijn en eten, maar ook van architectuur en interieur. Met De Bank wilde ik iets bijzonders doen en de perfecte combinatie van luxe en gewone gezelligheid te creëren. Een plek waar je je direct op je gemak voelt én het gevoel krijgt echt een middagje of avondje uit te zijn.”

Om deze sfeer te creëren is het voormalige bankgebouw omgetoverd tot een restaurant-wijnbar met een tijdloos design en industrieel karakter. De vintage-invloeden, openhaard en muren van leisteen, hout en bamboe maken het plaatje af: warm én stoer. Alleen de oude geldkluis laat nog zien dat hier een bank zat. Het is nu een wijnkluis waar onze kwaliteitswijnen liggen te wachten om gedronken te worden.

Besloten feestje of vergadering?

Heb je met een groep een speciale gelegenheid, privé of zakelijk? Reserveer dan een ruimte speciaal voor jouw gezelschap. We hebben een sfeervolle privéruimte De Wijnkamer en we hebben de plekken  Bar & Podium en Fireroom ín onze restaurant-wijnbar, waar je onderdeel bent van de gezelligheid van de bar én een eigen plek hebt.

Ontdek meer over het afhuren van een feest- of vergaderlocatie.