Tussengerechten

Restaurant-wijnbar De Bank serveert tussengerechten die de smaakpapillen prikkelen. Drie tussengerechten staan gemiddeld gelijk aan een voor- en hoofdgerecht. Voor de liefhebbers serveren wij ook de klassieke voor-, hoofd- en nagerechten.

Groepen

Daarnaast kunt u met (grote) groepen gebruikmaken van een walking dinner, een menusuggestie bestaande uit drie of meer gangen of een verkleinde versie van onze menukaart (afhankelijk van de grootte van de groep). Meer informatie hierover kunt u per e-mail opvragen.

Keuken

Alle gerechten die restaurant-wijnbar De Bank aanbiedt, zijn met zorg samengesteld. De gerechten zijn geïnspireerd op de Franse en Nederlandse keuken met wereldwijde invloeden. Wij maken uitsluitend gebruik van verse producten geleverd door top leveranciers.

Duurzaam

Wij ondersteunen het Vis & Seizoen principe: Eet vis wanneer dat verantwoord is en blijf er vanaf wanneer die met de voortplanting bezig is. Daarnaast is ons vlees biologisch. De gerechten op de menukaart zijn aangepast aan het verantwoord consumeren van de juiste producten in het juiste seizoen.

Drie gangen tussengerechtenmenu

Naast de kaart hebben wij een wisselend drie gangen menu - bestaande uit tussengerechten - dat de gehele week geserveerd wordt voor € 28,50 Check onze Facebookpagina voor het meest recente menu.